Kloakmester nær Hadsten, Hinnerup, Hornslet og Djursland

Har du brug for en dygtig kloakmester nær Hinnerup, Hornslet, Hadsten, Djursland, Randers eller Århus til kloakarbejde, nyanlæg eller andet? Hos Almskou Anlægsteknik er vi klar til at hjælpe.

Vi er medlem er Danskekloakmestre.dk

Som kloakmester tilbyder vi blandt andet:

  • Kloakarbejde, nyanlæg, omforandring og reparation
  • Kloak i det åbne land: nedsivning og minirenseanlæg
  • Drænarbejde
  • Sikring mod kloakvand
  • Rotte sikring
  • Kloak og separering
  • Pumpeløsninger
  • Løsninger til nedsivning samt opsamling af regnvand

Vi tilbyder totalløsninger på alt kloakarbejde fra almindelige reparationer og nybyggeri hos det offentlige, det private og til erhverv. Vores kloakmester arbejder i områderne Hadsten, Hinnerup, Hornslet og Djursland.

Kloakseparering

Vi har erfaring i kloakseparering, hvor spildevand og regnvand bliver adskilt. Ved kloakseparering belastes kloakledningerne mindre, og det vil kunne hindre problemer med oversvømmede kloakker.
Vores arbejde udføres af autoriseret kloakmester med høj faglig kompetence, og vi påtager os naturligvis ansvaret for, at kloakarbejdet udføres korrekt, at installationen er i forsvarlig stand, og at de nødvendige tilladelser er på plads.
Vi udarbejder dokumentation og de nødvendige papirer, som loven kræver.

Kloakmester med kompetencer fra anlægsbranchen

Som erfaren anlægsgartner har vi i mange år udført kloakopgaver som en naturlig del af vores daglige arbejde inden for anlægsbranchen.

Nyanlæg af kloak

Vi etablerer nye kloakker ved p-pladser, veje, industri og i boligbyggeriet som en selvstændig opgave eller som del af en større entreprise, hvor vi løser flere anlægsopgaver.

Renovering

vi renoverer og fornyer eksisterende kloakker ved byfornyelse, gårdsanering og al anden udskiftning af eksisterende/forældet kloak.

Kompetent kloakmester til LAR-løsninger (Lokal Afledning af Regnvand)

Vi planlægger og udfører løsninger til den totale afledning af overflade- og spildevand samt etablerer dræn, faskiner, regnvandsbassiner, forsinkelsesanlæg, sumpbede, søer og spejlbassiner og mange andre LAR-løsninger.
Opgaverne, vi udfører som kloakmester er forskellige. Det kan være etablering af nye rør, brønde, olie- og benzinudskiller. Det kan også være fedtudskiller, forsinkelsesbassiner, trækrør, afvandingssystemer eller store samletanke. Vi udfører også renovering af kloaknettet med strømpeforing.

Brug for en kloakmester i Hinnerup, Hadsten, Hornslet, Djursland eller resten af Østjylland?

Leder du efter en kompetent kloakmester i Hinnerup, Hadsten, Hornslet, Djursland eller resten af Østjylland, så står vi hos Almskou Anlæg klar til at hjælpe dig.

Kontakt os(+45) 53 65 06 37 eller via kontaktformularen her på siden. Vi løser opgaver i hele området omkring Hadsten, Hinnerup, Hornslet, Djursland, Randers og Århus.

Vi er autoriserede kloakmestre

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os