Havedesign

HAVEKONSULATION | HAVEINDRETNING

1.499,00 kr.

Uanset hvor i Østjylland du befinder dig, har du nu muligheden for at få havedesignerens hjælp til dit haveprojekt.

En havekonsultation og vejledning er en rigtig god ide til dig, der har brug for ny inspiration til den eksisterende have. Du har også mulighed for at få udarbejdet en håndtegnet skitse eller stregtegning af dit haveprojekt i sort/hvid, hvis du har brug for det. Vi giver konkrete forslag til planter eller træer. Arbejdet kan laves på dele af haven eller et specifikt bed såsom forhave, højbede eller et staudebed. Max 100 m2.

HAVEPLAN

2999,00 kr.

Her har du mulighed for at få en personlig håndtegnet og farvelagt haveplan. Her får du personlig kontakt med havedesigneren, som ud fra dine ønsker tegner din haveplan.
Det er det perfekte valg til dig, der skal bruge ny inspiration i en eksisterende have eller mangler en designplan til din nye have. Tegningen vil indeholde det overordnede design af haven, altså hvor bede, stier, terrasser, træer, drivhuse, køkkenhave osv. skal placeres.

Beplantningen er beskrevet overordnet på tegningen, for eksempel hvor buske og træer skal placeres samt forslag til planter eller træer.
Kan både laves over et delområde af haven eller hele haven, dog max 1000 m2.

Haveplanen laves i målestok 1:100

HAVEPLAN MED PLANTELISTE

4.999,00 kr

Her har du mulighed for at få en personlig og håndtegnet, farvelagt haveplan med detaljeret planteliste. Det er en fuld designplan over havens opbygning og alle dens elementer udformet gennem personlig kontakt med havedesigneren.

Det er en rigtig god idé til dig, der skal bruge ny inspiration og fornyelse i en eksisterende have eller bruge en designplan til en helt ny have. Du får muligheden for at samle alle dine havedrømme på en samlet haveplan. Haveplanen giver dig det fulde overblik over haven, og du modtager en komplet planteliste. Planen kan også indeholder forslag til belægningstyper og andre elementer i haven.
Planen kan både laves over et delområde af haven eller hele haven, dog max 1000 m2.

Målestok: 1:100

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os